24. децембар 2007.

Jela sa ribom

Oslić u testu

Potrebno:

- 6 fileta oslića,
- 500 g kora za pitu,
- 1 tikvica,
- 1 šargerepa,
- 1 praziluk,
- 1 kašičica soka od limuna,
- mleveni biber,
- peršunov list,
- ulje,
- so

Priprema:

Tikvice, šargarepu i prazluk lepo oljuštiti a zatim iseći na trake pa preliti sokom od limuna.
Kore za pitu iseći na kvadratiće. Uzeti jedno parče kore i premazati ga uljem a onda preko staviti još jedno nauljeno parče kore. Na sredinu kore staviti povrće, a preko njega filet oslića. Saviti rolat sa oba kraja i tako ponavljati dok se ne utroši sva smesa.
Rolate poređati u nauljenu tepsiju, premazati uljem i peći oko 20 minuta na 200 stepeni. Ukrasiti po želji.

  © Blogger template ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP